VOUCHER ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ(2.410-2550) ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (HACCP) ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ISO 22000:2005)
Χρήση εφαρμογών Η/Υ
♦Νέες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών
Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων
♦Η Βιομηχανία - Βιοτεχνία Παραγωγής Τροφίμων – τυποποίησης / επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων
♦Βασικές αρχές management και διοίκησης
Η έννοια της ποιότητας και της καινοτομίας στη σύγχρονη επιχείρηση
♦Ποιότητα και Ποιοτικός Έλεγχος
♦Διασφάλιση της Υγιεινής Αξίας των Τροφίμων – Σχεδιασμός και Προετοιμασία Συστήματος HACCP
♦Μελέτη και Ανάπτυξη του Συστήματος HACCP, Ανάλυση και Εφαρμογή των Επτά Αρχών του Συστήματος
♦Διεθνές Πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000, Ανάλυση του Προτύπου ISO 22000:2005
Επικοινωνία- Επαγγελματική συμπεριφορά – Διαχείριση ερωτήσεων, παραπόνων, απαιτήσεων-χειρισμός αντιρρήσεων
♦Επιχειρησιακή Επικοινωνία – Υπηρεσίες υποδοχής πελατών, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις
Βασική επαγγελματική (ξενόγλωσση) ορολογία
Διαχείριση του εργασιακού χρόνου (Time Management) – Ομαδική συνεργασία (Team Work)
Υγεία και ασφάλεια στην εργασία
Βασικές αρχές εργατικού δικαίου
Προετοιμασία του εκπαιδευόμενου για την αγορά εργασίας
 
Πιστοποιημένο Στέλεχος Διαχείρισης Ποιότητας
 
Βιομηχανικές/βιοτεχνικές μονάδες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων οι οποίες λειτουργούν τμήματα ελέγχου ποιότητας, εφαρμογής συστημάτων HACCP και ISO 22000:2005, εταιρίες παροχής υπηρεσιών τεχνικών συμβούλων για την ανάπτυξη συστημάτων HACCP και ISO 22000:2005
 
Σύμβουλος συστημάτων ασφάλειας της υγιεινής τροφίμων (HACCP) και συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005)

 

 

Επαγγελματικές διαδρομές

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα..